Informationsmöte om Knut och Alice Wallenbergs stiftelses (KAW) projektanslag – riktat till forskare som har intresse av att söka.

Den 15 maj 2018 går årets informationsmöte om KAW projekt av stapeln. Mötet är tänkt för den som har intresse av att söka stiftelsens stora projektanslag – som riktar sig främst till medicin, teknik och naturvetenskap.

Stiftelsens projektanslag har en budget på 15 till 50 miljoner kronor och löper på tre till fem år. Ansökningar skall först prioriteras centralt vid universitetet.

Mötet kommer innehålla information om hur ansökningar hanteras vid Lunds Universitet – samt tips och råd kring strategi och vilken typ av projekt som lämpar sig.

Talare inkluderar dekaner, forskare och handläggare med erfarenhet av stiftelsen.

Välkommen den 15 maj kl 14-16 till Belfragesalen, D1539a BMC.

Kontaktpersoner:

Brita Larsson
brita.larsson@fs.lu.se

Sara Naurin
sara.naurin@fs.lu.se

Det här inlägget postades i Svenska finansiärer. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.