Utlysning av universitetsgemensamma medel för forskningsinfrastruktur 2017

Lunds universitet har avsatt medel för universitetsgemensam finansiering av infrastruktur. Dessa medel utlyses årligen av den universitetsgemensamma forskningsnämnden. Tvärvetenskapliga forskningsmiljöer med särskild strategisk betydelse för universitetet är i fokus för utlysningen. Har de även förankring i flera fakulteter är det positivt.

Utlysning av universitetsgemensam infrastrukturfinansiering sker en gång årligen. Beslut om tilldelning tas av rektor efter beredning i forskningsnämnden.

Minimalt kan 250 000 kr/år sökas och maximalt är beloppet 2 mnkr/år. Infrastrukturen kan maximalt få stöd under 5 år.

Sista dag för ansökan: 14 april 2017

Utbetalning av beviljade medel: januari 2018

Kriterier och anvisningar för ansökan finns specificerade i Handläggningsordning gällande universitetsgemensam finansiering av forskningsinfrastruktur vid Lunds universitet (STYR 2016/339). Beslutade projektmedel ska täcka såväl direkta som indirekta kostnader.

Eventuella frågor besvaras av Magnus Edblad, magnus.edblad@fs.lu.se

Ansökan skickas till infrastruktur@fs.lu.se

Det här inlägget postades i Forskningsnämnden. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.